-

Dette finner du hos oss...På Styrsvollen Gård finner du mye spennede utover den ordinære produksjonen. Vi har et rikt dyremangfold på gården. 
Hos finner du alt ifra Kaniner, til ulike fugler som Gås, Ender, Høner, Vaktler og Kalkuner. Vi har store hester og små marsvin. Vi har også minigriser, hunder og katter. Vi får stadig nye spennende dyreslag. Du finner mye bilder og nyheter om dyrene på vår Facebook side..
På gården har vi også et "grønnt hjørne" som vi liker å kalle det. Der har vi et lite drivhus på 12 m2 samt en bugnende bærhage og kjøkkenhage. Vi har også en liten potetåker på ca 0,5 daa hvor vi dyrker poteter hvert år av både runde røde (Troll og Pimpernell) og lange gule (Fjellmandel) poteter. Alt av sommerblomster og planter du finner på gården planter vi og driver frem selv. Jon´s Plassener gapahuken vår nede ved elva. Her er det både langbord og benker samt grillplass for alle annledninger. Her fiskes det i elva Driva på guttekvelder, feires høydepunkter av ulike slag eller er bare samlingspunkt for venner og familie. Det jobbes nå med å rydde litt skog der så det etter hvert skal opp en lavo ved siden av gapahuken! Her blir det plass til både vinteraktiviteter og primitiv overnatting på helårsbasis for dem som ønsker det.
Website Builder drives av  Vistaprint